Word ik gebeld door zelfde verkoper van

Word ik gebeld door zelfde verkoper van het blad waar ik eens een advertentie geplaatst heb, met de mededeling dat ik toegezegd had geld te doneren voor een goed doel en of ze een bericht in mijn spambox mochten sturen – want ze vonden het wel zo netjes om dat te vragen… Nu kunnen verkopers enorm raaskallen en zo aardig hypnotiseren, maar kennelijk weten ze ook amnesie toe te passen; want van die toezegging weet ik helemaal niets meer …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s