overstappen voor de verzekering? 

December is altijd zo’n stressmaand! Zeker als het gaat om de verzekering. Want er zijn er al zoveel. Blijf je bij dezelfde of kies je voor een andere? Biedt de verzekering wel wat ik nodigt heb? En wat zijn de kleine lettertjes?

CZ heeft in ieder geval voor 2019 haar vergoedingen van de aanvullende verzekeringen drastisch gewijzigd. Zij vergoeden een groot aantal complementaire en alternatieve therapievormen niet meer in de aanvullende zorgverzekering. Hieronder hoort onder vele andere ook de hypnotherapie.
Mocht je van plan zijn, of verwachten in 2019 therapievormen nodig hebben die niet in de basisverzekering vallen, dan is CZ dus niet de beste keus.

2 reacties op ‘overstappen voor de verzekering? 

    1. Ja, dat klopt. Er is onduidelijkheid over geweest. Laatste nieuws is dat het een misverstand is vanwege onjuiste vermelding in de zorggids. Als je het helemaal zeker wilt kun je het beste contact opnemen met de CZ. Behalve de NBVG is ook lidmaatschap bij de koepel vereniging RBCZ akkoord voor vergoeding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s