In the picture

overstappen voor de verzekering? 

December is altijd zo’n stressmaand! Zeker als het gaat om de verzekering. Want er zijn er al zoveel. Blijf je bij dezelfde of kies je voor een andere? Biedt de verzekering wel wat ik nodigt heb? En wat zijn de kleine lettertjes?

CZ heeft in ieder geval voor 2019 haar vergoedingen van de aanvullende verzekeringen drastisch gewijzigd. Zij vergoeden een groot aantal complementaire en alternatieve therapievormen niet meer in de aanvullende zorgverzekering. Hieronder hoort onder vele andere ook de hypnotherapie.
Mocht je van plan zijn, of verwachten in 2019 therapievormen nodig hebben die niet in de basisverzekering vallen, dan is CZ dus niet de beste keus.

16 december: Luisterkind Mini’s Feest

Feest wordt het zeker! We kunnen het niet laten, het is ook veel te leuk!  Over een week op zondag 16 december zitten er weer ruim 50 Luisterkindwerkers klaar om maar liefst 1.400 mini Luisterkind-afstemminkjes uit te delen!

En we schrijven er ook graag eentje voor jou of je zoon of dochter.

Waar kun je meedoen?

– Datum: Op zondag 16 december
– Inschrijven:  Alléén via de link op www.luisterkind.com
– Tijd: Vanaf 10.00 uur exact
– Wat hebben we nodig:  Een foto waar je alleen opstaat
Je naam en je leeftijd en je mailadres.
Op 16 december in te vullen op de aanvraagpagina
– Kosten: GRATIS

Aansluitend komt je aanvraag willekeurig binnen bij een van de deelnemende Luisterkindwerkers die voor jou een mini Luisterkind-afstemminkje maakt en deze dezelfde dag per mail naar je toestuurt.

Op tijd
De afgelopen jaren heeft ons geleerd dat de mini’s altijd snel verdeeld zijn, dus wees op tijd en schrijf je zo snel mogelijk na 10.00 uur in. De Luisterkindwerkers verwerken niet meer mini’s dan aangegeven.

Volg het feest mee op social media
Uiteraard kun je dit spektakel ook weer volgen via mijn Facebookpagina. Wordt vriendje op Facebook zodat je niets mist!

Graag tot 16 december om 10.00 uur op www.luisterkind.com

Goud, wierook en mirre!


De drie Wijzen brachten voor Jezus goud, wierook en mirre mee. Drie zeer waardevolle en kostbare geschenken. Zo heeft ook de olie wierook (frankincense) een fantastische werking voor je huid en wondjes, maar ook om stress, spanning en neerslachtigheid tegen te gaan. Een ideale olie voor onder je voeten om te aarden en alle kerstdrukte tegen te gaan. En nog veel, veel  meer.

Daarom zijn de Wierook (Frankincense) en de Mirre in december in de aanbieding!! Wil je meer weten? Stuur dan een pbtje!

11 december: van Twijfel naar Zelfvertrouwen 

Ben je door destructieve relaties in je omgeving zo neergehaald of in de grond geboord dat je aan veel bent gaan twijfelen? Dat je soms wel gedacht hebt: “Hùh? Ben ik nou gek?”. Merk je dat de twijfel, onzekerheid en schaamte je nog wel eens parten speelt? Dan is deze workshop wat voor jou.

Een workshop waarin je (weer) vertrouwen leert winnen in je eigen gedachten, gevoelens en waarnemingen. Een workshop waarin je op je Zelf leert vertrouwen. Zodat je je kan bevrijden van schaamte, twijfel en onzekerheid.

In de workshopserie is volop mogelijkheid voor je eigen inbreng, maar bied je ook weer nieuwe inzichten en iets tastbaars om mee naar huis te nemen. En dat in een kleine groep van deelgenoten.

Wanneer: dinsdag 11 december
Hoe laat: 19:30h – 21:30h
Opgeven via: zielsverbinding@praktijknefesh.nl / 06-37696101 / Facebook

20 % korting op je eigen natuurlijke EHBO pakket. Nog tot 30 augustus

Hoe fijn zou het zijn als je je thuis-EHBO zou kunnen vervangen door 100% natuurlijke en zuivere producten?
Deze maand is een fantastische aanbieding, namelijk 20% korting op je eigen EHBO pakket. Inclusief diffuser en 10 oliën. Dit pakket kun je nu voor 225 euro krijgen.
Niet helemaal zeker of dit wat voor je is? Of zou je graag van een ander pakket of olie gebruik willen maken maar heb je daar vragen over? Kom dan naar de gratis workshop op 22 augustus of mail naar info@praktijknefesh.nl / 06-37696101

 

Zielsverbinding Avond

Eens per maand organiseer ik een Zielsverbinding Avond. Een bijeenkomst voor verdieping, groei en bewustzijn. In een kleine groep besteed je die zorg en aandacht aan je ziel die je op dit moment nodig hebt. Aan de hand van gesprek, meditaties, oefeningen, etherische olie en allerlei andere verrassende manieren, verbinden, versterken en verdiepen we ons bewustzijn – en elkaar.

e.v. avond: woedag 29 augustus; 19:30h

introductiekorting: 7,50 / gratis introducee.

Kosten: 10,-

Fladder@onderzoekt

Bevlogen Fladderaar blogt

Opvliegers bij mannen: Hypnotherapie helpt

Opvliegers, alleen bij vrouwen?

Nee, maar mannen zijn vaak wel terughoudend bij het benoemen van deze klacht, waardoor er veel in stilte geleden wordt.

Het is bekend dat na een operatie bij prostaatkanker 80 % van de betrokkenen last krijgt van opvliegers, en 50% ervaart deze klachten zelfs als ernstig.

Terwijl hypnotherapie gericht op ontspanning juist significante verbetering kan geven. Een vermindering met 94 % blijkt haalbaar na 7 weken hypnotherapie en zelfhypnose gericht op ontspanning.

Case study opvliegers bij mannen

Gary Elkins (Ph.D.) van de Universiteit van Baylor in Texas publiceerde een case study waarbij een 69-jarige man veel baat blijkt te hebben bij hypnotherapie. Zie International Journal of Clinical and Experimental Hypnosis Volume 62, Issue 3, 2014

Hij kreeg zeven weken hypnotische ontspanningstherapie en leerde zelfhypnose en training in zelfrapportage. De resultaten werden naast zelfrapportage gemeten met enkele fysiologischetests waarbij de huidweerstand werd gemeten.

Resultaat na 7 weken hypnotherapie

Tegen…

View original post 114 woorden meer