In the picture

Uitgelicht

Zielsverbinding avond

Woensdagavond is er weer een zielsverbinding avond. Deze avond zal zich laten meenemen door het thema van de maand januari: spiritualiteit. Een thema dat we kunnen proeven en ruiken aan de hand van etherische oliën die het spiritueel ontwaken kunnen ondersteunen. Een thema dat we delen en verdiepen aan de hand van het werken met Zielsreizen. En een thema dat we kunnen praktiseren met een spirituele hypnose & meditatie oefening. En natuurlijk al wat we met ons hart en ziel mee- en inbrengen in deze avond. Het kan niet anders dat het in deze toestand van lichte verwachting, mooie zielen en de energie van januari dat het een spirituele avond wordt.

Datum: woensdagavond 23 januari ’19
Tijd: van 19:30h – 21:00h
Kosten: 10,- en als je voor het eerst komt: 7,50. En als je iemand meeneemt is je introducee gratis. 
Opgave: zielsverbinding@praktijknefesh.nl / 06-37696101

Gratis visualisatie: Verken je Eigen Grenzen

Download en beluister hier de gratis visualisatie en laat hieronder weten wat je ervan vond.

Waardering: 1 uit 5.

  1. Hoi Miranda, Leuk dat je reageert. De introductie workshop Weer ~ in verbinding met je Zelf, is 25,- Mocht je…

Gratis workshop etherische olien: je natuurlijke huisapotheek

Zaterdagmiddag 26 januari kun je weer heerlijk proeven, ruiken en smeren met de heerlijke  etherische olien.  
80 a 90 procent van de huis, tuin & keuken problemen kunnen worden opgelost met een van de 10 oliën uit het basispakket. Een EHBO-pakket voor jou, je gezin en je huisdieren. Van oorontsteking, schimmel (in de badkamer), luizen tot hoofdpijn. Noem het op en er is een olie die je op natuurlijke wijze helpt!   

Datum: 26 januari ’19
Tijd: 13:30h – 15:00h
Kosten: gratis
Opgave: zielsverbinding@praktijknefesh.nl  / 06-37696101

overstappen voor de verzekering? 

December is altijd zo’n stressmaand! Zeker als het gaat om de verzekering. Want er zijn er al zoveel. Blijf je bij dezelfde of kies je voor een andere? Biedt de verzekering wel wat ik nodigt heb? En wat zijn de kleine lettertjes?

CZ heeft in ieder geval voor 2019 haar vergoedingen van de aanvullende verzekeringen drastisch gewijzigd. Zij vergoeden een groot aantal complementaire en alternatieve therapievormen niet meer in de aanvullende zorgverzekering. Hieronder hoort onder vele andere ook de hypnotherapie.
Mocht je van plan zijn, of verwachten in 2019 therapievormen nodig hebben die niet in de basisverzekering vallen, dan is CZ dus niet de beste keus.

16 december: Luisterkind Mini’s Feest

Feest wordt het zeker! We kunnen het niet laten, het is ook veel te leuk!  Over een week op zondag 16 december zitten er weer ruim 50 Luisterkindwerkers klaar om maar liefst 1.400 mini Luisterkind-afstemminkjes uit te delen!

En we schrijven er ook graag eentje voor jou of je zoon of dochter.

Waar kun je meedoen?

– Datum: Op zondag 16 december
– Inschrijven:  Alléén via de link op www.luisterkind.com
– Tijd: Vanaf 10.00 uur exact
– Wat hebben we nodig:  Een foto waar je alleen opstaat
Je naam en je leeftijd en je mailadres.
Op 16 december in te vullen op de aanvraagpagina
– Kosten: GRATIS

Aansluitend komt je aanvraag willekeurig binnen bij een van de deelnemende Luisterkindwerkers die voor jou een mini Luisterkind-afstemminkje maakt en deze dezelfde dag per mail naar je toestuurt.

Op tijd
De afgelopen jaren heeft ons geleerd dat de mini’s altijd snel verdeeld zijn, dus wees op tijd en schrijf je zo snel mogelijk na 10.00 uur in. De Luisterkindwerkers verwerken niet meer mini’s dan aangegeven.

Volg het feest mee op social media
Uiteraard kun je dit spektakel ook weer volgen via mijn Facebookpagina. Wordt vriendje op Facebook zodat je niets mist!

Graag tot 16 december om 10.00 uur op www.luisterkind.com

Goud, wierook en mirre!


De drie Wijzen brachten voor Jezus goud, wierook en mirre mee. Drie zeer waardevolle en kostbare geschenken. Zo heeft ook de olie wierook (frankincense) een fantastische werking voor je huid en wondjes, maar ook om stress, spanning en neerslachtigheid tegen te gaan. Een ideale olie voor onder je voeten om te aarden en alle kerstdrukte tegen te gaan. En nog veel, veel  meer.

Daarom zijn de Wierook (Frankincense) en de Mirre in december in de aanbieding!! Wil je meer weten? Stuur dan een pbtje!

11 december: van Twijfel naar Zelfvertrouwen 

Ben je door destructieve relaties in je omgeving zo neergehaald of in de grond geboord dat je aan veel bent gaan twijfelen? Dat je soms wel gedacht hebt: “Hùh? Ben ik nou gek?”. Merk je dat de twijfel, onzekerheid en schaamte je nog wel eens parten speelt? Dan is deze workshop wat voor jou.

Een workshop waarin je (weer) vertrouwen leert winnen in je eigen gedachten, gevoelens en waarnemingen. Een workshop waarin je op je Zelf leert vertrouwen. Zodat je je kan bevrijden van schaamte, twijfel en onzekerheid.

In de workshopserie is volop mogelijkheid voor je eigen inbreng, maar bied je ook weer nieuwe inzichten en iets tastbaars om mee naar huis te nemen. En dat in een kleine groep van deelgenoten.

Wanneer: dinsdag 11 december
Hoe laat: 19:30h – 21:30h
Opgeven via: zielsverbinding@praktijknefesh.nl / 06-37696101 / Facebook