Intro-workshop: “Weer ~ in verbinding met je Zelf”

18 oktober: intro-workshop: “weer ~ in verbinding met je Zelf.

Donderdagavond 18 oktober start de eerste workshop uit de serie  Weer in verbinding met je Zelf. Gevolgd door zes verdiepingsworkshops die jou zeven wapens meegeven om weer in verbinding te komen met je Zelf. Verwarring, onzekerheid, onverklaarbare schuldgevoelens, moe, depri en ongelukkig maar niet weten waarom. Een paar van de gevoelens die kunnen ontstaan na een relatie waarin (verborgen) narcistisch of emotioneel misbruik voorkomt. Een avond waarbij jij – en ook je partner inzicht en (h)erkenning krijgen in de problematiek en complexiteit van dit thema. En bovenal je eerste wapen om verloren Zelf weer terug te vinden. Je bent niet alleen. Lees hier meer over de workshops.

# 1. Intro-avond: “Weer in verbinding met je Zelf”

Tijdens deze intro-avond kun je kennismaken met deze workshop serie. Ook voor de partners is deze avond geschikt om een eerste inzicht te kunnen krijgen in deze problematiek en de bijbehorende levensvragen te krijgen.

Vragen als:

  • Wanneer ben je ‘slachtoffer van narcistisch en/of emotioneel misbruik’?
  • Zijn de workshops ook voor mij geschikt, en zo ja welke?
  • Wat is narcisme; en is het per se slecht?
  • Is het ook geschikt voor mijn partner of een vriend of vriendin?
  • Heb ik (ook nog) therapie nodig?

Na deze avond kun je (verborgen) narcisten en je eigen slachtofferschap herkennen. Je krijgt inzicht in de pathologie, waarmee je het eerste, belangrijkste wapen in handen hebt.