Zielsverbinding Avond

Eens harvest moonper maand organiseer ik een Zielsverbinding Avond. Een bijeenkomst voor verdieping, groei en bewustzijn. In een kleine groep besteed je die zorg en aandacht aan je ziel die je op dit moment nodig hebt. Aan de hand van gesprek, meditaties, oefeningen, etherische olie en allerlei andere verrassende manieren, verbinden, versterken en verdiepen we ons bewustzijn – en elkaar.

Zielsverbinding-avond 22 mei

zielsverbinding avond mei 2019Woensdagavond 22 mei is er weer een zielsverbinding avond. Een avond die in het teken staat van de innerlijke kracht om te groeien. Met de heerlijke geuren van gemaaid gras en verse bloemen, mediteren we over de (spirituele) groei die ons verderbrengt en wat ons tegenhoudt. Daarin laten we ons leiden met de zielsverbinding die je met je zelf hebt, maar ook met anderen om je heen.

Zielsverbinding-avond 17 april  
Waar wil jouw ziel zich van bevrijden?

Een paar dagen voor Pasen, een feest met eieren, Paashaas en kuikentjes …. Of een feest van Bevrijding waar je geleid mag worden uit een tijd of plek vol benauwenis? De volgende zielsverbinding avond hoopt een klein feestje te worden van bevrijding, vreugde en vruchtbaarheid.
Tijdens deze zielsverbinding avond gaan we op zoek naar waar jouw ziel zich van wil bevrijden en naar welk land het op zoek wil gaan.  Kortom, een klein Paasfeest voor de ziel, maar dan anders. Kom jij ook naar dit bitterzoete zielsvreugdefeestje?

Datum: 17 april
Tijd: 19:30h
Aanmelden kan via zielsverbinding@praktijknefesh.nl

Zielsverbinding avond 20-3-’19 :
Frisse Voorjaarsschoonmaak voor de ziel

Op weg naar de lente, komen de voorjaarskriebels en de opruimduiveltjes weer tevoorschijn. Een prima moment om je ook lichamelijke en geestelijk op te schonen en te ontdoen van ballast die je niet meer nodig hebt.

Ook zin om je mentale zolderkamertjes op te ruimen, de emotionele kelders een opruimbeurt te geven en een frisse wind door het huis van je ziel te laten gaan? Dan is de volgende zielsverbinding avond wat voor jou. Een avond waarin we natuurlijk gaan mediteren, er altijd wel een leuke verrassing is, èn er alle ruimte en aandacht is voor je eigen vragen in jouw proces.

Aanmelden kan via zielsverbinding@praktijknefesh.nl

24 oktober: Zielsverbinding-avond:
Op jacht naar ziele-voeding.

Op deze avond van volle maan mogen we de volle maan energie gebruiken om te mediteren en ons jachtmaan

te verbinden met wat rond deze maan een bijzonder thema is: transformeren. We mogen overgaan van de zomertijd nadat we geoogst hebben, naar de wintertijd waarin we mogen jagen om de winter te kunnen doorkomen. De wereld van dag en nacht, zomer en winter, geesteswereld en materiele wereld staan op dit punt dicht bij elkaar. Een fantastische avond om te mediteren en op jacht te gaan en de juiste zielevoeding bij elkaar te sprokkelen voor de winter.

Aanmelden kan via deze link op de website, of via zielsverbinding@praktijknefesh.nl of 06-37696101

e.v. avond: woedag 24 oktober; 19:30h

introductiekorting: 7,50 / gratis introducee.

Kosten: 10,-